Várjuk személyesen az ISH kiállításon, Frankfurtban!

„Fit for Future” Ez a Remeha idei mottója az ISH kiállításon, Frankfurtban, 2017.03.14-18. között.

2017.03.10.
Folytatódik az Otthon Melege Program

Az Otthon Melege Program kiegészítéseként, vélhetően február végétől új energiatakarékossági pályázatok jelennek majd meg. A támogatási körbe minden eszköz belefér, ami legalább 1 kilowattóra energiát meg tud takarítani.

2017.02.16.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Cégünk tulajdonosi köre évek óta, immár hagyományosan karitatív célokra fordítja az ügyfelei karácsonyi megajándékozására szánt összeget.

2016.12.21.
A holland tulipánoknak és a holland kazánoknak nincs párja – Remeha tervezői kirándulás Hollandiába

Régi hagyomány már a Remehánál az éves hollandiai szakmai látogatás. Idén is 20 fős tervezői csoport indult Hollandiába, a Remehához gyárlátogatásra.

2016.10.04.
Otthon Melege Program pályázat indul július 1-től!

Július 1-től indul az Otthon Melege Program pályázat, amely lehetőséget nyújt családi házak energetikai korszerűsítésére.

2016.06.30.
Kétféle uniós pályázaton is indulhatnak a vidéki társasházak és a lakásszövetkezetek

Mindenképpen érdemes ismerni a feltételeket és a részleteket Mindkét vissza nem térítendő támogatás célja a leszakadással fenyegető települések felzárkóztatása és a vidéki térség vonzóbbá tétele. A Széchenyi 2020-as kiírások egyike a vidéki lakossághoz szól, a másik pedig a pest megyei településeken élőket célozza meg. A területi korlátozás mellett fontos részlet még, hogy a társasházak és […]

2016.05.10.
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információk.     ELFOGADOM