Vissza a főoldalra

Szerviz

A Marketbau-Remeha Kft. saját márkaszervizzel látja el a Magyarországon telepített, ma már több mint 16000 db REMEHA kazán szervizelését. Arra törekszünk, hogy partnereinknek valamennyi kazánunkkal, szabályozási rendszerünkkel kapcsolatban felmerülő feladat megoldásában segítséget tudjunk nyújtani!

  • Segítséget nyújtunk a kazánok és szabályozók telepítésénél felmerülő kérdésekben. Igény esetén helyszíni kábelezés egyeztetést végzünk.
  • A kazánok helyszíni összeszerelését, beüzemelését és garanciális illetve garancián túli javítását végezzük.
  • Több mint 1200 kazánházat átalánydíjas szerződés keretében karbantartunk. Az általunk karbantartott kazánokra meghosszabbított garanciát vállalunk!
  • Budaörsi központunkon kívül a Dunántúlon, Kelet- és Dél- Magyarországon is van telepített szervizünk.
  • Szervizautóinkat úgy látjuk el alkatrészekkel, hogy szakemberünk a helyszínre érve haladéktalanul el tudja végezni a javítást.
  • Karbantartási szerződéssel bíró ügyfeleink részére munkaszüneti napokon Szerviz Ügyeletet tartunk, szükség esetén javítunk.
  • Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy műszerészeink szaktudása is mindig naprakész legyen. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, mindegyikük rendelkezik a szakmai szervezetek által előírt arcképes igazolvánnyal.
  • Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy megelőzzük a rossz vízminőségből adódó és csak igen magas költségek árán elhárítható kazán meghibásodásokat. Kollégáink segítenek vízkezelési tanácsadással és igény esetén vízkezelési szolgáltatást is nyújtanak.

 

Ipari szervizünk által szervizelt kazánok:
Quinta Pro / ACE, Gas 210 Eco Pro,
Gas 220 ACE, Gas 310/610 Eco Pro
Lakossági szervizünk által szervizelt kazánok:
Tzerra, Avanta, Calenta, Calora
Ipari szervizünk elérhetőségei:
Vanek Gábor szervizvezető 06-23-503-980/111
Képes Ottó szervizvezető-helyettes 06-23-503-980/112
Wágner Ildikó szerviz asszisztens 06-23-503-980/115
Fax: 06-23-503-982
Email: szerviz@remeha.hu
Lakossági szervizpartnereink elérhetőségei:
Erre a linkre kattintva megtalálhatja az Önhöz legközelebbi lakossági szervizpartnerünket
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További információk.     ELFOGADOM